Hinnat ja ohjeet

Hinnat ja ohjeet

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme unelmien loman, räätälöimme kaikki lomat toiveiden mukaan. Tämän vuoksi myös lomahinnat ovat räätälöityjä. Kaikki lomalle sisältävät ratsastuksen lisäksi kuljetuksen majapaikasta tallille ja takaisin*), tulkkauksen tarvittaessa sekä lounaan ratsastuksen jälkeen.
Maastoratsastus 2 tuntia on hinnaltaan 95€.
*) Kuljetukset kuuluvat hintaan akselilla Benalmádena Pueblo-Mijas.

Pakettien hintaan ei kuulu majoitus eikä lennot. Lähin lentokenttä on Málagan lentokenttä.Tutustu alla ohjeisiimme ja sääntöihimme.

Lisäpalvelut

Jos haluat varata lisäpalveluita lomallesi, hoidamme sen puolestasi. Ilmoita niistä varauksesi ohessa.

– Hieronta majoituspaikassasi 40 € / h
– Valokuvaus Málagan alueella, sisältää 5 käsiteltyä kuvaa ja 5 raakakuvaa 35 €
– 
Majoituksen varaaminen 60 €

Kaikki hintamme sisältävät 21% arvonlisäveroa.

Ohjeet ja säännötYli 300 € arvoisen lomavarauksen yhteydessä pyydämme maksamaan 150 € etukäteen varausmaksuna. Varausmaksu maksetaan viikon sisällä varauksesta. Tämä palautetaan ainoastaan lääkärintodistuksella.

Loput matkasta maksetaan viimeistään ensimmäisen ratsastustunnin jälkeen käteisellä tai etukäteen yrityksen pankkitilille. Tämän jälkeen asiakkaan peruuttamista tunneista maksetaan takaisin vain lääkärintodistusta vastaan. Tunnin ajankohtaa voidaan myös siirtää mahdollisuuksien mukaan. CaballoSpainin joutuessa perumaan, palautetaan summa, jota ei ole pystytty toteuttamaan.

Aurinkorannikkolla ei sada usein, mutta joskus voi käydä huono tuuri. Tällöin pyrimme muuttamaan ratsastuksia varattujen päivien sisällä tai siirtämään ne talleille, jossa on maneesi käytössä. Jos löydämme yhteisen sopivan korvaavan ajan ja asiakas peruu ratsastuksen tai ei ota tarjottua uutta aikaa vastaan, ei summaa palauteta. Jos sateen sattuessa tunti perutaan emmekä löydä korvaavaa mahdollisuutta, kyseisen ratsastuksen arvo palautetaan asiakkaalle. Valitettavasti emme korvaa takaisin lentolippuja emmekä majoituksesta aiheutuneita kuluja.

Ratsastus on laji, jossa saattaa tapahtua tapaturmia, koska olemme ison eläimen kanssa tekemisessä. Turvallisuus on meille tärkeää, ja ohjaajan ohjeita on noudatettava. Lomalaisillamme täytyy olla voimassa oleva matkavakuutus, joka korvaa lomalla ratsastuksen aikana tapahtuneen tapaturman. Tarkistathan asian vakuutusyhtiöstäsi.

Emme ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai ennalta arvaamattomasta syystä.  Tällaisia syitä ovat esimerkiksi sotatoimet, luonnonmullistus, tarttuva tauti, lakko ja vastaavat tapahtumat.

Ratsastustasot

Pyydämme sinua kertomaan ratsastuskokemuksestasi ja lukemalla nämä, voit sen meille ehkä helpommin kertoa.
Aloittelija

Olet käynyt hevosen selässä muutaman kerran, mutta et ole vielä kokeillut kaikkia askellajeja tai olet juuri ja juuri kokeillut niitä.
Noviisi

Olet ratsastanut kaikkia askellajeja ja tehnyt maastossa helppoja retkiä. Tasapainosi ei vielä ole varmaa satulassa etkä vielä pysty olemaan pidempiä aikoja kenttäistunnassa.
Keskitaso

Takanasi on jo useampia ratsastustunteja, mutta maastossa käyt vain helpoilla retkillä. Sinulla on jo varmuutta ratsastamisessa ja pärjäät hyvin helpon ja rauhallisen hevosen kanssa myös ulkona. Pystyt myös jo olemaan pidempään kenttäratsastusasennossa.

Keskitaso plus

Olet ratsastanut jo useita vuosia ja sinulla on hyvä tasapaino, kun olet satulassa. Tulet toimeen herkän ja voimakkaamman hevosen kanssa kaikissa askellajeissa ja maastossa.
Kokenut

Takanasi on useiden vuosin kokemus ehkäpä myös olet kilpaillut ratsastuslajeissa tai sinulla on ollut oma hevonen. Ratsastat hyvällä tasapainolla jo oikeastaan kaikenlaisia hevosia kaikenlaisissa olosuhteissa kaikilla askellajeilla. Pystyt reagoimaan yllättäviinkin tilanteisiin.

Kysymme sinulta myös kokosi, jotta voimme valita sinulle sopivan hevosen myös koon puolesta.