Keitä olemme

Meidän tavoitteena on tehdä jokaisen asiakkaamme
lomasta nautinnollinen hevosloma

Hevoset . Andalusia . Loma

Olemme Hanna ja Anni, ystävykset jo vuosien takaa.

Yhteinen sävelemme on löytynyt Andamaanien meren pohjassa, kun vahingossa eksyimme lomamatkalla sukelluskoulun puheille. Ystävyksinä olemme erilaisia, toisella enemmän rohkeutta hypätä uuteen pää edellä ja toinen kävelee järki kädessä.
Elämä on hassu juttu ja tuonut meidät kummatkin Espanjan Aurinkorannikolle eikä vähiten ilmaston takia. Hannalla on 1 1/2 omaa hevosta ja hevoset kuuluvat päivittäiseen elämään konkreettisesti. Anni on taas enemmän harrastelijaratsastelija ja hoitaa meidän digitaalisen markkinoinnin työt.
Tämä yhdistelmä sai meidät laittamaan voimamme yhteen ja perustamaan yrityksen auttamaan suomalaisia ratsastajia tulemaan ratsastuslomalle Espanjaan. Espanja on tunnettu hienoista hevosistaan ja taitavista ratsastajistaan. Odotamme innolla, että pääsemme tutustuttamaan sinut tähän maahan hevosen selästä käsin.

Palvelumme


Ratsastuslomamme

Tutustu valikoimaamme esimerkkilomia tai pyydä tarjous omasta unelmalomastasi. Lue lisää

Majoitus

Suosittelemme tuntemiamme majoituspaikkoja, jotka ovat sekä sijainniltaan että olemukseltaan ihanteellisia asiakkaillemme. Lue lisää

Talliesittelyt

Valikoimastamme löytyy yhteistyötalleja kaikille ratsastajille aloittelijasta jos vuosia ratsastaneisiin. Valitsemme jokaisen tallin huolellisesti, jotta voimme taata opetuksen tason ja mukavat ihmiset jokaisessa paikassa. Lue lisääAsiakkaamme kertovat


 • Olette onnistuneet luomaan ensiluokkaisen paketin jossa kaikki osa-alueet toimivat moitteettomasti. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien teidän kanssanne oli helppo asioida ja räätälöitte meille ratsastusmatkan toiveittemme mukaisesti.
  Tarja
 • Matkan ehdottomia kohokohtia olivat ratsastukset Apassionata mestarin opissa pre-oreilla ja sunnuntain maastoratsastus picnic-lounaineen espanjalaisperheiden suosimassa puistossa.
  Tarja
 • Tallillanne on ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa tunsimme olomme tervetulleiksi. Toivottavasti pääsen pian uusintakierrokselle...
  Tarja
 • Tänne on kiva palata aina uudestaan! Viimeksi olin Kristan tarkan ja osaavan opetuksen alla yksityistunnilla ja sain uusia ajatuksia ratsastukseeni.
  Riika
 • Kesän maastoreissut olivat myös elämys - reissun aikana nautimme maisemista, auringonlaskusta kuin pikkubreikin tapaksista! Vaikka en ollut maastoillut pitkään aikaan, niin koko reissun ajan oli turvallinen olo...PRE hepat <3
  Riika
 • Elämys jo pelkästään tilan sijainnin ja maisemien vuoksi. Laadukkaat hevoset ja opetus takaavat tehokkaan ratsastusloman, mutta maastoreissuilla pääsee nauttimaan myös vähän letkeämmästäkin menosta ja maistamaan palan Andalusialaista elämäntapaa!

  Satu
 • Aurinkoa, upeita hevosia ja ihania ihmisiä! Ihan unelma lomakohde, suosittelen kaikilla heppaihmisille! Maastot ovat upeat. Täysin epätodellinen tunne laukkailla vuorenrinteillä ja kävellä sitruunapuiden lomassa. Hevoset olivat maastovarmoja, reippaita ja rauhallisia. Krista on huikea ja innostava valmentaja, hän opetti meille Espanjalaisen ratsastuksen saloja. Ehdottomasti uudestaan pian!

  Hanna-Maria
 • Mahtava henkilökunta ja rento ilmapiiri. Ohjelma räätälöitiin omien toiveiden ja tason mukaan. Ei paljon täydellisempää ratsastuslomaa voi olla!! Paikka jonne täytyy päästä uudelleen! Suosittelen lämpimästi!

  Satu

Talliesittelyt