Ratsastuslomat

Haluamme tarjota sinulle juuri sellaisen ratsastusloman kuin toivot. Räätälöimme jokaisen loman erikseen. Andalusíassa kouluratsastusta on tarjolla eniten, ja meidän kautta pääset ratsastamaan osaavien opettajien tarkkojen silmien alle. Tämän lisäksi tarjolla on esteratsastusta sekä upeita maisemia maastoratsastuksilla. Painotamme näitä toiveittesi mukaan. Voit myös ratsastaa lomasi aikana joko yhdellä tai useammalla tallilla. Näin saat lomastasi parhaiten irti ja pääset tutustumaan erilaisiin talleihin ja hevosiin. Voit tulla itseksesi tai ystäviesi kanssa.


Laita meille viestiä ja kerro meille ratsastuskokemuksesi sekä toiveesi lomasta. Teemme sinulle ehdotuksen hintoineen, joka voit sitten kommentoida. Näin saamme juuri sinulle sopivan loman.


Voimme ehdottaa teille sopivia majoituspaikkoja, joten kysy meiltä vinkkejä! Kuljetuksemme kuuluvat hintaan alueella Benalmádena Pueblo – Mijas, joten ota se huomioon varatessasi majoitusta.
Voit helposti osallistua ratsastuslomiin muun lomasi ohella. Yhden päivän ratsastuslomia ja 2 tunnin maastoretkiä voimme järjestää nopealla aikataululla.


Tutustu alla ratsastuslomaesimerkkeihin!

Asiakkaamme kertovat


 • Matkan ehdottomia kohokohtia olivat ratsastukset Apassionata mestarin opissa pre-oreilla ja sunnuntain maastoratsastus picnic-lounaineen espanjalaisperheiden suosimassa puistossa.
  Tarja
 • Olette onnistuneet luomaan ensiluokkaisen paketin jossa kaikki osa-alueet toimivat moitteettomasti. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien teidän kanssanne oli helppo asioida ja räätälöitte meille ratsastusmatkan toiveittemme mukaisesti.
  Tarja
 • Elämys jo pelkästään tilan sijainnin ja maisemien vuoksi. Laadukkaat hevoset ja opetus takaavat tehokkaan ratsastusloman, mutta maastoreissuilla pääsee nauttimaan myös vähän letkeämmästäkin menosta ja maistamaan palan Andalusialaista elämäntapaa!

  Satu
 • Aurinkoa, upeita hevosia ja ihania ihmisiä! Ihan unelma lomakohde, suosittelen kaikilla heppaihmisille! Maastot ovat upeat. Täysin epätodellinen tunne laukkailla vuorenrinteillä ja kävellä sitruunapuiden lomassa. Hevoset olivat maastovarmoja, reippaita ja rauhallisia. Krista on huikea ja innostava valmentaja, hän opetti meille Espanjalaisen ratsastuksen saloja. Ehdottomasti uudestaan pian!

  Hanna-Maria
 • Mahtava henkilökunta ja rento ilmapiiri. Ohjelma räätälöitiin omien toiveiden ja tason mukaan. Ei paljon täydellisempää ratsastuslomaa voi olla!! Paikka jonne täytyy päästä uudelleen! Suosittelen lämpimästi!

  Satu
 • Kesän maastoreissut olivat myös elämys - reissun aikana nautimme maisemista, auringonlaskusta kuin pikkubreikin tapaksista! Vaikka en ollut maastoillut pitkään aikaan, niin koko reissun ajan oli turvallinen olo...PRE hepat <3
  Riika
 • Tänne on kiva palata aina uudestaan! Viimeksi olin Kristan tarkan ja osaavan opetuksen alla yksityistunnilla ja sain uusia ajatuksia ratsastukseeni.
  Riika
 • Tallillanne on ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa tunsimme olomme tervetulleiksi. Toivottavasti pääsen pian uusintakierrokselle...
  Tarja